ANIVERSARI D ELA COLLA "ENCARA HI SOM" DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Diumenge, 20 novembre de 2011

Com cada any, el tercer diumenge de novembre s’ha celebrat la tradicional trobada de colles veteranes amb motiu del XXXVII aniversari de la colla “Encara hi som”del grup “Dansaires Vilanovins”.
El temps ha amenaçat pluja, però finalment s’ha portat bé i ha permès fer la festa inclús amb una mica de sol. Hi va haver una certa presència de públic assistent, encara que molt menys que fa uns anys quan es celebrava a la rambla.
Hi ha participat un total de 11 colles i la cobla ha estat la Ressò d’Esparraguera, bastant habitual a les trobades de colles. Ha sonat força bé i ha triat un repertori de sardanes força encertat, en particular la sardana de lluïment que ha estat “Ídols de fang” de Jaume Ventura i Tort, una sardana molt bonica, encara que curta (22 X 65).
Per diverses circumstàncies la colla tenia que ballar només amb quatre parelles, però a darrer moment s’ha disposat de la col·laboració de Pepita de la colla Joia Catalana (encara que sense uniformar) i s’ha ballat amb cinc parelles.
És de destacar que la colla organitzadora ha fet un galop, i ha ballat la sardana de lluïment, amb deu parelles, tot un luxe! Per molts anys!
Normalment aquesta ballada tanca la temporada de trobades de colles sardanistes, i així serà per moltes colles. La nostra colla, però, ha estat convidada a uns festa sardanista organitzat per Radio L’Hospitalet el proper diumenge. FC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada