FESTA D'ANIVERSARI A RÀDIO I TELEVISIÓ DE L'HOSPITALET

Diumenge, 27 de novembre de 2011
Amb motiu del 10è aniversari del programa "La nostra festa", que emet la Radio i Televisió de L’Hospitalet, i organitzat per Joan Noguera conductor del programa, s’ha celebrat una festa catalana a la plaça Francesc Macià, davant dels estudis de les emissores.
La festa ha estar compartida per gegants, caps grossos, timbalers, trabucaires i sardanistes. Cada vegada podem ja parlar menys de trobades de colles veteranes, sinó de festes sardanistes amb sardanistes uniformats (bàsicament veterans).
Ha estat una festa bastant lluïda i sorollosa! (amb els trabucaires ja se sap).
Ja que no es disposava de cobla per a les sardanes ‘en viu’, s’ha utilitzat una gravació de la cobla La Principal de la Bisbal. La festa ha consistit amb una passejada/presentació dels participants (que no galop pròpiament), i actuació intercalada de tots ells. Les colles han ballat dues sardanes de lluïment (“Sirena de Palamós” i “Platja de Palamós”) i una sardana de germanor.
Hi ha participat un total de 8 colles i la “Catalunya” ho ha fet amb sis parelles gràcies a la col·laboració de Anna i Albert de la colla Vallvitrària.
Un pica-pica ha tancat la festa. Les circumstàncies actuals fan que cada cop sigui més normal no disposar de trofeus per les colles. En qualsevol cas, moltes felicitats a la Ràdio i Televisió de L’Hospitalet.
Ara si que, per aquest any, no hi ha cap més trobada prevista. Ja podem dir BONES FESTES  a tothom i que l’Any 2012 ens sigui molt generós! EMP-FC
L'endemà de la festa ens enterem per la premsa que l'Ajuntament de l'H. ha decidit clausurar la ràdio i televisió municipals a causa del dèficit . Una nova víctima de la caiguda d'un sistema escanyat per l'especulació i la despesa fàcil. EM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada